Érdi Spartacus SC - Bevezető

Elnöki köszöntő


Kedves honlap látogató!

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt az Érdi Spartacus Sport Club internetes oldalán. Európa legnagyobb falujában Érden, 1973-ban vetette meg lábát a birkózás a Budapesti Spartacus kihelyezett csoportjaként. Az elmúlt közel négy évtizedben nem csak településünk fejlődött „nagyfaluból” Megyei Jogú várossá, hanem a birkózás is. A kihelyezett kis csoport három szakosztályos Sport Clubbá nőtte ki magát, mindkét versenyszakosztálya országos szinten is az élvonalba került és kiemelkedően teljesít.

Az Érdi Spartacus Sport Club jelentős szerepet játszik, illetve vállal a város sportéletében. Szeretnénk az érdeklődőket még mélyebben megismertetni szakosztályaink életével, örömet szerezni azoknak, akik kapcsolatban vannak és voltak az érdi birkózással, szakosztályainkkal.

A Honlapunk segítségével – ha nem is mindent tudunk, de – egyre többet szeretnénk megmutatni magunkról, partnereinkről, támogatóinkról.
Igyekszünk hírt adni, tájékoztatni a napi információkon túl eredményeinkről, terveinkről, jövőről szóló elképzeléseinkről.

Reméljük Honlapunk, céljaink, eredményeink elnyerik tetszését, és ha még nem tagja az Érdi Spartacus Sport Clubnak Ön is csatlakozik hozzánk, az érdi birkózók nagy családjához.

Sportbaráti üdvözlettel:

Tar Mihály
elnök
Készült az EUSAN Informatikai és Tanácsadó Kft támogatásával
az eUPark rendszerében